Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vášeň, genialita, trofeje. Z videa o veľkých momentoch Messiho mrazí

Na sociálnych sieťach sa objavila upútavka, ktorá by mohla slúžiť ako návod k pripravovanému dokumentu o Lionelovi Messim. Aj keď streamovacia služba Netflix nezverejnila dátum vydania, fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

27.01.2023 16:15
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi na začiatku kariéry v drese Barcelony.
debata

V novembri minulého roka boli zverejnené informácie, že Messi umožnil pre prípravu dokumentu bezprecedentný prístup do svojho osobného aj profesionálneho života.

Dokument má obsahovať aj zábery z nedávno skončených majstrovstiev sveta v Katare, v ktorých sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty doviedol Argentínu k titulu majstra sveta. Pozrite si (najlepšie aj so zvukom), na čo sa môžu priaznivci v dokumente zhruba tešiť:

Messi strelil na šampionáte sedem gólov a po 36 rokoch tak dokázal priviesť najvzácnejšiu futbalovú trofej opäť do Argentíny.

Netflix zatiaľ neinformoval, kedy má byť nový dokument o výnimočnej ceste Messiho k titulu majstra sveta zverejnený. Jeden z fanúšikov sa tak nevedel dočkať, až dal dokopy vzrušujúci trailer, ktorý za pár hodín videli státisíce priaznivcov.

Switzerland Soccer Europa Conference League Čítajte viac Piaty do partie. Slovan pustil ďalšieho hráča, ide k dánskemu majstrovi

V upútavke sú dramaticky zobrazené dôležité momenty v Messiho unikátnej kariére a jeho najväčšie futbalové víťazstvá aj prehry. A v závere zase radostné chvíle po dramatickom finále proti Francúzsku.

Po videní dvojminútového videa sa fanúšikovia na britskom portáli Sport Bible zhodli, že sa dokumentu o Messim už nevedia dočkať.

Platy futbalistov Paríž St. Germain + Škriniar Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
1. Kylian Mbappé - 72 000 000 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #MS v katare