Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pocta fenomenálnemu Argentínčanovi: Messiho vidieť aj z vesmíru

Farmár v Argentíne sa rozhodol netradičným spôsobom osláviť hrdinu futbalových MS v Katare. Na svojom poli nechal vyrásť obrovský 124-akrový obraz Lionela Messiho.

19.01.2023 10:45
1. Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi zahľadený do trofeje pre majstrov sveta.
debata

Messi svojimi výkonmi počas šampionátu a konečným triumfom pobláznil celú Argentínu. Na oslavu historického úspechu sa farmár Maximiliano Spinazze rozhodol vypestovať na svojom pozemku tvár Messiho vysadením špeciálne navrhnutého kukuričného poľa.

Spinazze použil algoritmus, ktorý vypočítal, kde presne bude potrebné zasiať semená na jeho poli v Los Condores, ktoré sa nachádza v provincii Cordoba.

Po pár týždňoch tak uzrel svetlo sveta obrovský obraz Messiho tváre, ktorý je údajne viditeľný z vesmíru. Spinazze povedal: „Sú majstrami sveta a som rád, že sa to dá vyjadriť zasadením plodiny.“

Poľnohospodársky inžinier, vysvetlil postup, akým sa dopracoval k výsledku. „Napadlo ma vytvoriť kód, ktorý by sa dostal do sejačiek s Messiho tvárou. Pomocou geokódovacích nástrojov stroj vie, koľko semien na meter štvorcový musí umiestniť na určité miesta, aby vytvoril kontrast pre rôzne časti Messiho tváre."

Milan Škriniar, Rafael Leao Čítajte viac Kapitán Škriniar. Slovák priviedol Inter k víťazstvu v derby a má superpohár

Spinazze nie je jediný Argentínčan, ktorý vzdal hold Messimu po majstrovstvách sveta. Jeden fanúšik si na tvár vytetoval meno hviezdy Paríža St. Germain, no neskôr prezradil, že ľutuje, že tak urobil.

Mike Jambs povedal: „Ľutujem, že som si urobil tetovanie, pretože namiesto toho, aby mi prinieslo pozitívne veci, viedlo k mnohým negatívam voči mojej osobe, aj mojej rodine.“

Zásah otca či viera. Topfutbalisti bez tetovaní Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gareth Bale
Walesan nedávno ukončil úspešnú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #MS v katare