Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar v balíku. Katarský boháč dúfa, že Slováka zlanári na luxusný bonus

Slovenský futbalista Milan Škriniar je v situácii, že si môže vyberať. Na koncu júna mu v Interi Miláno vyprší kontrakt, no už od 1. januára - teda šesť mesiacov vopred - môže rokovať o novej zmluve s akýmkoľvek tímom.

16.01.2023 10:16
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (5)

Taliansky veľkoklub sa síce snaží rodáka zo Žiaru nad Hronom presvedčiť, aby s ním predĺžil zmluvu, ale zrejme mu to stačiť nebude. Podľa talianskych médií už panuje na San Sire so Škriniarovym váhaním frustrácia a pomaly aj rezignácia.

Inter vie slovenskému reprezentantovi ponúknuť šesť a pol milióna eur za rok, to je však v porovnaní s inými klubmi, ktoré majú o obrancu záujem, pramálo.

Podľa správ talianskych médií sú momentálne zástupcovia Milana Škriniara v Paríži a to naznačuje veľmi intenzívne rokovania s miestnym PSG. Tamojší klub vlastní katarská spoločnosť Qatar Sports Investments a na prestupovom trhu si môže dovoliť prakticky čokoľvek. Napokon, v tíme už teraz má Lionela Messiho, Neymara i Kyliana Mbappého.

Milan Škriniar Čítajte viac Je to o peniazoch, Škriniar pôjde preč. S PSG sa už dohodol, myslí si Talian

Ciro Venerato z talianskej televízie Rai2 informuje, že PSG v tejto chvíli ponúka Škriniarovi deväť miliónov eur za sezónu. Zlomiť by ho však mohol podpisový bonus – hovorí sa o dvanástich miliónoch, ktoré by Slovák mohol dostať ihneď po podpise.

Pre PSG by to však neboli zle minuté peniaze, keďže k hráčovi, ktorého cena sa ešte v lete odhadovala na 70 miliónov eur, by prišiel zadarmo.

O Škriniara sa nezaujíma iba francúzsky majster, vo svojom mužstve by ho rado videlo niekoľko anglických tímov. Od Tottenhamu cez Liverpool, oba manchesterské kluby až po Newcastle United.

Načítavajú sa športové výsledky...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Inter Miláno #Milan Škriniar