Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to o peniazoch, Škriniar pôjde preč. S PSG sa už dohodol, myslí si Talian

Sága okolo Milana Škriniara pomaly speje ku koncu. Kontrakt v Interi Miláno slovenskému futbalistovi vyprší začiatkom júla, no už teraz sa môže upísať inému klubu zadarmo.

14.01.2023 08:42
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (5)

Rodák zo Žiaru nad Hronom momentálne patrí medzi najatraktívnejšie futbalové objekty na trhu, o momentálnej situácii rozprával taliansky novinár Bruno Longhi pre Radio Sportiva. Tvrdí, že Inter urobil obrovskú chybu.

Renomovaný novinár už dlhšie sleduje pokusy Interu predĺžiť so slovenským reprezentantém kontrakt. Má na to svoj názor, v otázke jeho zotrvania na San Sire je však v tejto chvíli skeptický.

„Je to už čisto ekonomická záležitosť. A v konečnom dôsledku sa to obráti proti Interu. Je zrejmé, že tento klub urobil veľkú chybu, keď Škriniara v lete nepredal,“ myslí si Longhi.

„Namiesto toho, aby si pýtali nezmyselné peniaze, sa mali viac uskromniť. Veľa sa tu narozprávalo o láske kapitána ku klubu, no situácia je taká, že stále sa nerozhodol. Radšej ho mali predať za 40 miliónov eur a nechať ísť, lebo takto budú mať nulu,“ zamyslel sa novinár.

San Siro Čítajte viac Hráči, ktorí zažili najväčší pád. Cenovka klesla aj najdrahšiemu Slovákovi

O Škriniarove služby sa zaujíma bohatý Paríž St. Germain a niekoľko anglický tímov. Od Liverpoolu, cez Cehlsea, tímy z Manchestru až po Tottenham, ktorý už na San Siro niekoľko ponúk poslal. Podľa Longhiho je však už ruka v ruke.

„Zdá sa, že Milan sa už dohodol s PSG, ale dôvod, prečo to ešte nie je oficiálne, je, že Parížania sa nikam neponáhľajú,“ doplnil.

Ibrahimovič na pláži je absolútny hit Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Zlatan Ibrahimovič na pláži v Miami.

Standings provided by SofaScore LiveScore
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar