Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý stret fanúšikov. Ultras Ríma a Neapola zablokovali diaľnicu

V Taliansku prišlo k ostrej bitke dvoch fanúšikovských táborov. Na diaľnici medzi mestami Monte San Savino a Arezzo sa do seba pustili priaznivci AS Rím a SSC Neapol.

08.01.2023 17:11
Fl9Xw2UWYAQjkxr Foto:
Fanúšikovské strety zablokovali frekventovanú diaľnicu.
debata

Kvôli potýčkam bola podľa talianskych médií polícia nútená uzavrieť diaľnicu, čo vyvolalo dopravných chaos. V okolí centra výtržností sa vytvorila 15-kilometrová kolóna vozidiel. To predĺžilo cestu mnohým dovolenkárom, ktorí sa chceli po vianočných sviatkoch vrátiť domov.

Ako informovala polícia, k stretu medzi tvrdými jadrami fanúšikov pri čerpacej stanici na diaľnici, ktorá spája severné a južné Taliansko. Priaznivci mali po sebe hádzať dymovnice, petardy a prišlo aj k fyzickým potýčkam.

Jeden zranený fanúšik musel byť s bodnými ranami prevezený do nemocnice v Arezze. Vystrašení zákazníci čerpacej stanice sa snažili dostať do bezpečia pred dymovnicami, informovali talianske médiá.

Incident sa odohral v oblasti Badia ali Pino, kde bola v novembri 2007 smrteľne zranená fanúšička Lazia Rím Gabriela Sandra v čase, keď sa polícia snažila rozohnať fanúšikov Lazia a Juventusu Turín.

Tentokrát sa skrížili cesta priaznivcov Neapola cestujúcich do Janova, kde ich čakal zápas so Sampdoriou. Fanúšikovia AS Rím zase mieri na sever, kde ich v nedeľu večer čakal súboj s AC Miláno.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #AS Rím #SSC Neapol #výtržnosti