Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Ancelotti schladil Messiho: Toto z mojich úst počuť nebudete

Ligový futbal sa po Anglicku a Francúzsku rozbieha po MS aj v Španielsku. Pred piatkovým duelom Realu Madrid na pôde Realu Valladolid vyspovedali médiá trénera bieleho baletu Carla Ancelottiho.

29.12.2022 18:15
Carlo Ancelotti Foto: ,
Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti.
debata

Okrem iného sa skúseného talianskeho trénera spýtali aj na Lionela Messiho a či mu titul majstra sveta chýbal k tomu, aby sa stal najlepším futbalistom histórie.

„Ťažko povedať. Jeho kariéra pokračuje, či už vyhral majstrovstvá sveta, alebo nie. V každej ére bolo veľa silných hráčov, veľa. Slová, že je Messi najlepší v histórii, z mojich úst nikdy nevyjdú,“ citoval odpoveď Ancelottiho denník As.

Britain Soccer Premier League Čítajte viac Pri ňom sú aj legendy na smiech. Kanonier Haaland hrá vlastnú ligu

Pripomenul, že videl hrať Diega Maradonu, Johana Cruyffa, v súčasnosti trénuje držiteľa Zlatej lopty pre najlepšieho hráča sveta Karima Benzemu. „Neviem povedať, kto je ten najlepší v histórii.“

Talian sa venoval aj blízkej budúcnosti a otázke kádra Realu Madrid, nakoľko až siedmim futbalistom v lete končia zmluvy. „Táto otázka ma neznepokojuje. Vidím totiž, že všetci sú veľmi prepojení – Ceballos, Asensio, Modrič, Kroos… Plne dôverujem týmto hráčom. Ak usúdia, že najlepšie pre nich je odísť, tak budem rád aj za nich,“ ponúkol diplomatickú odpoveď.

Rusko SR šport futbal kval. MS 2022 H Slovensko Čítajte viac Smer Ázia? Rusi sú tomu naklonení, ale majú jednu zásadnú otázku

V súvislosti s Ancelottim sa jeho meno krátko po šampionáte spomínalo aj v súvislosti s brazílskou futbalovou reprezentáciou. Je táto možnosť v hre?

„Neviem povedať, či majú o mňa záujem, pretože ma nekontaktovali. Moja situácia je veľmi jasná: Som šťastný pri tomto dobrodružstve a v Madride budem pokračovať až kým mi nepovedia, že je koniec,“ dodal tréner Realu Madrid.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Carlo Ancelotti #Lionel Messi #la liga