Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nezamestnaný, no štedrý. Georgina ukázala luxusný dar od Ronalda

Ako to vyzerá na Vianoce u jedného z najbohatších futbalistov všetkých čias? To ukázala Georgina Rodriguezová, manželka Cristiana Ronalda, vo videu, ktoré zdieľala na sociálnej sieti.

26.12.2022 16:30
georginagio 1656015006 1 Foto:
Cristiano Ronaldo s manželkou Georginou Rodriguezovom a deťmi.
debata (3)

A napriek tomu, že od ukončenia zmluvy s Manchestrom United je Ronaldo bez práce, na svojich najbližších rozhodne na Vianoce nešetril.

Georgina sa dočkala najhodnotnejšieho darčeku z celej rodiny. Na videu ukázala novučičký automobil Rolls Royce v hodnote 285-tisíc eur previazaný červenou mašľou. Viac z vianočnej atmosféry u Ronaldovcov si pozrite na videu:

„Čarovný Štedrý večer. Ľúbim ťa. Ďakujem Santa Claus,“ napísala Georgina spolu s videom, na ktorom Ronaldo berie svoju rodinu na Vianoce pred nové auto, do ktorého ako prvá nastúpila Georgina.

Hodnotné darčeky zabezpečil CR7 aj pre svoje deti, a tak najstaršiemu synovi Cristianovi Ronaldovi Juniorovi kúpil hernú konzolu s pedálmi a volantom a dcéram sa ušli bicykle.

Ani pár dní pred začiatkom nového roka nie je zrejmé, kde bude pokračovať Ronaldova fenomenálna kariére. Najčastejšie sa v tejto súvislosti spomína jeho pôsobenie v saudskoarabskom Al-Nassri, kde by mohol získať najlukratívnejšiu športovú zmluvu všetkých čias.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Vianoce #Georgina Rodriguez