Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otvorená spoveď hráča, ktorý vie o Ronaldovi svoje. Slovo priateľ nepozná

Cristiano Ronaldo mal vždy svoj vlastný svet. Disciplína a jej nároky na fyzickú prípravu boli uňho známe. Jeho požiadavky boli také, že sa nestretával so svojimi priateľmi, prezradil Marius Niculae, bývalý Ronaldov kolega zo Sportingu Lisabon v rozhovore pre Digi Sport.

25.12.2022 14:13
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo na plagáte v indickej Kalkate.
debata

Ronaldo je bez klubu od 22. novembra, keď mu skončila zmluva s Manchestrom United. Portugalský útočník nie je v najlepšej fáze svojej kariéry a rád by v nej pokračoval v Európe. Nedávno sa v nemeckých médiách objavila informácia, že ho ponúkli Eintrachtu Frankfurt.

„Dostali sme ponuku podpísať Cristiana. Mám však dojem, že ho ponúkli každému klubu v Lige majstrov,“ povedal Philipp Hoelzer, prezident Eintrachtu.

Niculae tvrdí, že Ronaldo nie je spoločenský človek. Okrem toho poukázal aj na moment, keď sa už vedelo, že Cristiano opustí Manchester United. „Nemyslím si, že mužstvo ho po jeho rozhovore s Piersom Morganom prijalo dobre. To bolo nakoniec rozhodujúce. Videl som, že v portugalskom národnom tíme je Pepe jediný hráč, s ktorým si dobre rozumie. Bruno Fernandes sa mu trochu vyhýbal,“ povedal.

Niculae prezradil, že Cristiano Ronaldo bol vždy „orientovaný na úspech“ a od začiatku mal ťažkú ​​povahu. "Vždy sme sa ho snažili presvedčiť, aby prišiel k stolu a jedol s nami, ale vždy bol vo svojom vlastnom svete.

Pri Ronaldovi v dobrom i v zlom. Krásna Georgina Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodríguezová sa narodila v januári...

Disciplína a jeeho nároky na fyzickú prípravu boli vždy známe. V skutočnosti boli jeho požiadavky v takom rozsahu, že sa nestretával s priateľmi. Chodil sám do telocvične. Občas sme po tréningu išli na obed, ale on nikdy neprišiel," doplnil.

Ronaldo podľa neho už nebude hrať v Európe.

„Myslím si, že Cristiano sa rozhodne presťahovať do Al-Nassr alebo do Spojených štátov. Potom si pôjde do Hollywoodu a bude hrať vo filmoch,“ zakončil svoju úvahu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo