Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dostane veľa lásky a rešpektu. Ronaldo má na stole nečakanú ponuku

Kritizoval trénera Manchestru United, súčasných aj bývalých spoluhráčov aj vedenie klubu. Už vyše pol roka sa Cristiano Ronaldo snaží odísť z Old Traffordu, ale nikto ho nechce. Vykúpenie môže pre hviezdu Portugalska odľahlý kontinent.

17.11.2022 12:30
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo dal v tejto sezóne len tri góly.
debata (3)

Uprostred neistej futbalovej budúcnosti v Manchestri a možno aj v celej Európe dostal Ronaldo ponuku od austrálskej najvyššej súťaže A-League.

Tá sa objavila krátko po zverejnení kompletného 90-minútového rozhovoru s Piersom Morganom v TalkTV, v ktorom si Portugalčan nebral servítku pred ústa a kritizoval takmer všetko v Manchestri United.

V priebehu tohto týždňa sa v médiách objavili správy, že jeho agent Jorge Mendes mal rokovať o príchode Ronalda do Bayernu Mníchov. A teraz je tu ponuka z Austrálie.

Výkonný riaditeľ tamojšej najvyššej súťaže A-League Danny Townsend vo štvrtok pre austrálske médiá potvrdil, že bol v kontakte s agentom Mendesom ohľadom jeho potenciálneho príchodu a obe strany vedú dialóg.

„Ronaldo povedal, že v Manchestri United nezískal žiadnu lásku a rešpekt, ale v Austrálii mu určite veľa lásky a rešpektu dáme,“ uviedol Townsend.

Collage Maker-16-Nov-2022-03.37-PM Čítajte viac Veľký prehľad pred MS: Najdrahší hráči a tímy. A ako by obstáli Slováci?

Priznal, že pravdepodobne nebudú schopní finančne konkurovať iným ponukám. „Ale môžeme konkurovať iným spôsobom,“ skonštatoval. Townsend o plánoch hovoril aj v rozhlasovej stanici SportsFM: „Je to dlhá cesta, ale určite pre neho máme presvedčivú ponuku, ktorú treba zvážiť.“

V Austrálii sa úspešne etabloval bývalý Ronaldov spoluhráč z Manchestru aj portugalskej reprezentácie Nani, ktorý sa s klubom A-League Melbourne Victory dohodol na zmluve do konca sezóny 2023/24.

Srbsko SR Bielorusko Futbal LN 6. kolo Čítajte viac Škriniar chváli Calzonov systém. Chce dobrý výkon i výsledok

A samotný Nani si svoj krok nevedel vynachváliť. „Viem, že Melbourne Victory je klub, ktorý chce dosiahnuť úspech a ja chcem zohrať úlohy pri pomoci tímu, aby to dosiahol,“ uviedol vtedy.

Do Austrálie sa v lete pobral aj člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Mak, ktorý sa dohodol na dvojročnej zmluve s FC Sydney. Zahrá si v budúcom roku proti Ronaldovi?

Hodnota kádrov všetkých účastníkov MS v Katare Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
32. Katar - 14 925 000 eur
Najdrahší hráč:...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #portugalská futbalová reprezentácia