Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Drsná spoveď Ronalda: Zradili ma! Naložil trénerovi, legende aj klubu

Jeden z najkontroverznejších rozhovorov v kariére. Ten poskytol päťnásobný najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo. Otvorene kritizoval pomery v Manchestri United, v ktorom pôsobí aj slovenský brankár Martin Dúbravka.

14.11.2022 06:45
Cristiano Ronaldo. Foto:
Chcú ma vyštvať z Manchestru United, tvrdí Cristiano Ronaldo.
debata (6)

Rozhovor poskytol Ronaldo moderátorovi Piercovi Morganovi pre TalkTV a jeho kompletná verzia má byť odvysielaná v priebehu stredy a štvrtka. No útržky z interview priniesli britské médiá a začali sa šíriť sociálnymi sieťami v nedeľu neskoro večer. A vyjadrenia Ronalda sú šokujúce.

Ako je známe, Portugalčan je od príchodu nového trénera Erika ten Haga v Manchestri United na vedľajšej koľaji. Nemá miesto v zostave, v Premier League dal jediný gól a nedávno v stretnutí s Tottenhamom dokonca opustil lavičku počas zápasu, za čo si od trénera vyslúžil jednozápasový dištanc.

V prvej upútavke Ronaldo priznal, že sa cíti zradený niekoľkými ľuďmi z vedenia klubu a že sa ho z Old Trafford snažia vystrnadiť.

Na ďalšom videu úprimne priznáva, že od odchodu legendárneho trénera Alexa Fergusona prišlo v klube k nulovému progresu.

Z rozhovoru sa však objavilo v The Sun niekoľko ďalších vyjadrení, v ktorých Ronaldo kritizoval súčasného aj bývalého trénera či niekdajšieho spoluhráča Waynea Rooneyho.

Čo povedal na adresu ten Haga, pod ktorým stratil Ronaldo miesto v základnej zostave? „Nemám pred ním rešpekt, pretože mi neprejavuje úctu. Ak nebudeš mať úctu ku mne, ja nikdy nebudem mať úctu k tebe.“

Ivan Šaponjič Čítajte viac Prostredník pre koho? Slovanista Šaponjič ťažko prestrelil

Ešte viac naložil predchádzajúcemu kormidelníkovi Ralfovi Rangnickovi, ktorý viedol United od decembra 2021 do mája 2022. „Ak nie si ani tréner, ako budeš šéfovať Manchestru United? Nikdy som o ňom ako o trénerovi nepočul.“

Ronaldovi prekážala aj častá kritika na jeho adresu z úst bývalého spoluhráča a klubovej legendy Waynea Rooneyho. „Neviem, prečo ma tak kritizuje. Asi preto, že ukončil kariéru a ja stále hrám na najvyššej úrovni,“ skonštatoval Portugalčan.

Harry Maguire Čítajte viac Manchester United zdolal Fulham gólom Garnacha v nadstavenom čase

Na záver si kopol aj do samotného klubu. Podľa Ronalda by mali fanúšikovia poznať pravdu a pre klub chce to najlepšie.

„Preto som prišiel do Manchestru United. Ale vo vnútri sa dejú nejaké veci, ktoré nepomáhajú dosiahnuť úroveň City, Liverpoolu a teraz aj Arsenalu. Klub týchto rozmerov by mal byť na vrchole, ale bohužiaľ nie je.“

Po týchto slovách je podľa britských médií zrejmé, že v drese Manchestru United si už do lopty takmer s istotou nekopne. Otvorená kritika súčasného trénera aj vedenia klubu je zrejmým odkazom pripomínajúcim rozlúčku Ronalda s Old Traffordom.

Navyše, do sveta preniklo len zopár útržkov z veľkého rozhovoru. Takže bude zaujímavé sledovať, na koho si ešte Ronaldo pri svojej kritike spomenie.

32 dôležitých mužov. Kapitáni tímov na MS v Katare Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Kapitán Argentíny Lionel Messi má z hráčov,...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Wayne Rooney #Erik ten Hag