Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Conte o nabitom kalendári: Je to šialenstvo, ale šou musí pokračovať

Pre trénerov klubov anglickej Premier League sú neskoré majstrovstvá sveta v Katare nočnou morou. Naposledy sa k nim kriticky vyjadril tréner Tottenhamu Hotspur, Talian Antonio Conte.

04.11.2022 22:00
Antonio Conte Foto:
Antonio Conte, tréner Tottenhamu Hotspur.
debata

Podľa Conteho nastane kvôli šampionátu pre celý klubový futbal bezprecedentná situácia. „Teraz je zbytočné to bližšie rozoberať, všetci sme o tejto situácii vedeli,“ uviedol pre ESPN Conte.

Podľa neho je harmonogram so zápasmi Ligy majstrov, ligovými súbojmi a k tomu majstrovstvami sveta skutočným šialenstvo. „Úprimne povedané, je veľmi zvláštne, že v Anglicku sa začne hrať už tri dni po finále MS. Sú to len slová, šou musí pokračovať,“ dodal Talian.

Igor Sypniewski Čítajte viac Najprv chľast, potom ples. Zomrel Poliak, ktorý mohol dobyť svet

Finálový duel je v Katare na programe 18. decembra, zatiaľ čo štvrté kolo anglického Ligového pohára sa má hrať 21. a 22. decembra. Premier League sa uskutoční tradične na druhý sviatok vianočný 26. decembra.

Pre zaujímavosť, francúzska Ligue 1 začne 27. decembra, najvyššia súťaž v Portugalsku 28. decembra, v Španielsku 31. decembra a v Taliansku najskôr 4. januára 2023.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #MS 2022 Katar #Antonio Conte