Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zidane v tom má už jasno. Po roku sa vracia na trénerskú lavičku

Francúzsky futbalový tréner Zinedine Zidane, ktorý doviedol Real Madrid k trom víťazstvám v Lige majstrov, prevezme futbalovú reprezentáciu svojej krajiny.

04.11.2022 15:10
Zinedine Zidane Foto: ,
Zinedine Zidane.
debata

Podľa španielskeho Libertad Digital sa dohodol s vedením federácie, že národný tím prevezme od bývalého reprezentačného spoluhráča Didiera Deschampsa po MS v Katare.

Deschamps má zmluvu do decembra 2022, no Zidane by mal obsadiť pozíciu bez ohľadu na to, s akým výsledkom skončí Francúzsko na šampionáte v Katare.

Litva futbal EKL 6. kolo H Vilnius Slovan čakvetadze Čítajte viac V skupinovej fáze prekvapil. Čo o Slovane prezradili čísla?

Zidane opustil Real Madrid v júni 2021 a odvtedy sa jeho meno spomínalo s viacerými špičkovými mužstvami – napríklad s Parížom St. Germain či Manchestrom United. Nikdy však nepoprel špekulácie o odchode do národného tímu.

Futbalová legenda sa už mala vraj dohodnúť aj na tom, že jeho asistentom bude David Bettoni, s ktorým spolupracoval aj počas pôsobenia v metropole Španielska.

„Zidane bude jedného dňa trénovať francúzsku reprezentáciu. Kedy? To Neviem,“ uviedol v minulosti šéf federácie Noel Le Graet. 50-ročný Zidane viedol Real Madrid v rokoch 2016–2018 a 2019–2021.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zinedine Zidane #francúzska futbalová reprezentácia