Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Piqué chcel stavať luxusný hotel. Zabrzdil ho bizarný problém

Podnikateľský zámer futbalistu FC Barcelona Gerarda Piquého narazil na problém. Pri výkope základov budúceho luxusného hotela v Malage narazili stavebníci na 250 hrobov.

01.11.2022 22:30
Gerard Pique. Foto:
Gerarda Piqueho nemôže tešiť pozícia v Barcelone a ani problémy s jeho podnikateľským zámerom.
debata

Na projekt hotela na slnečnom pobreží Costa del Sol vyčlenil Piqué podľa denníka Marca 20 miliónov eur. No skúsený obranca si teraz bude musieť počkať, keďže výstavba sa zastavila.

„Vykopali sme asi 250 hrobov, z ktorých veľká väčšina je prázdna,“ povedal archeológ Alberto Cumpian. Je možné, že hroby neboli nikdy použité. Ide o jednu z najväčších nekropol v krajine."

Lionel Messi Čítajte viac Messi je pred šampionátom vo výhode. V zmluve má špeciálnu klauzulu

Na stavenisku budú archeológovia pokračovať vo výkopových prácach a po vykonaní ďalších štúdii historického miesta by práce na hoteli mohli pokračovať na začiatku budúceho roka.

Hotel v známom letovisku je len jedným z mnohých Piquého podnikateľských zámerov. Španiel je napríklad spoluzakladateľom športovej a mediálnej investičnej skupiny Kosmos Holding.

Dlhoročný obranca Barcelony má s katalánskym veľkoklubom zmluvu do leta 2024. V súčasnosti je na poste stredného obrancu až piatou voľbou trénera Xaviho a prevažne vysedáva na lavičke náhradníkov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gerard Piqué