Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcel som iba získať čas. Neuveriteľný odkop ašpiruje na gól roka

Nevídaný gól padol cez víkend v zápase štvrtej belgickej ligy medzi Avelgemom a De Ruiterom. Obranca domácich Jens Verhellen sa snažil čo najďalej odkopnúť loptu, no tá na prekvapenie všetkých skončila v bránke.

01.11.2022 12:40
twitter Foto:
Neuveriteľný gól padol v štvrtej belgickej lige.
debata

Odkop 23-ročného Verhellena chytil nečakanú rotáciu a napokon doletel až do ľavého rohu bránky De Ruiteru. Neuveriteľný gól sa stal hitom internetu a videli ho už vyše dva milióny fanúšikov. Pozrite si ho aj vy:

Verhellen nemal ani náhodou v úmysle zamieriť na bránku. Po odkope okamžite odvrátil pohľad a snažil sa čo najskôr vrátiť do obrannej pozície.

„Bolo to po našom rohovom kope a súper založil protiútok,“ povedal obranca pre belgický Nieuwsblad. „Náš tím ešte nebol zorganizovaný. Odkopol som loptu, aby sme mali viac času sa dobre rozostaviť. Zrazu všetci začali jasať, nečakal som to,“ uviedol Verhellen.

Lisandro Martínez. Čítajte viac Čelil predsudkom, do Divadla snov vrátil vášeň. Malý muž udivuje

Priznal, že naposledy sa strelecky presadil pred štyrmi rokmi. Aj vďaka jeho gólu Avelgem vyhral zápas 3:0 a posunul sa na prvého miesto štvrtej belgickej ligy.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach nešetrili na jeho zásah slovami chvály. „Mohol by to skúsiť tisíckrát a už sa mu to nikdy nepodarí,“ napísal jeden z nich. „To je pravdepodobne najlepší gól, aký som kedy videl,“ uviedol ďalší.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Belgicko #Neuveriteľný gól #Avelgem