Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Kroos toto ešte nezažil. Elegán trávnikov prišiel o čistý štít

Majster sveta z roku 2014 a líder Realu Madrid Toni Kroos zažil a vyhral vo futbale takmer všetko. V nedeľnom zápase proti Girone (1:1) sa však dočkal premiérovej červenej karty v kariére.

30.10.2022 21:45
734168437 Foto:
Vylúčenie Toniho Kroosa už nemalo vplyv na výsledok zápasu, keďže bol vylúčený v nadstavenom čase.
debata

Znie to až neuveriteľne, že prvé vylúčenie postihlo Kroosa po odohratí 740 stretnutí na najvyššej úrovni. Navyše nastupuje na pozícii stredopoliara a v strede ihriska to môže „smrdieť“ kartou každú chvíľu.

Nemecký reprezentant sa rozhodne nevyhýba ostrým zákrokom, čo potvrdzuje aj 84 žltých kariet, ktoré počas kariéry dostal. No červenú videl až teraz.

Vittorio Boiocchi Čítajte viac Škriniar hral a veľké zviera ultras zatiaľ krvácalo. Počas zápasu zabili kápa Interu

Kroos bol poslaný z trávnika v nadstavenom čase nevydareného súboja proti Girone, v ktorom uhral Real Madrid iba nerozhodný výsledok 1:1. Nemec vôbec neprotestoval a trávnik opustil s ironickým úškrnom.

Naposledy videl červenú kartu ešte predtým, ako sa stal profesionálnym futbalistom. Bolo to pred pätnástimi rokmi v tíme Bayernu Mníchov do 19 rokov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #nemecká futbalová reprezentácia #Toni Kroos