Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Popoluška a princ Krasoň. Maďarská modelka žiarila s futbalistom v Dubaji

Taliansky futbalista Graziano Pelle pútal s manželkou Viktóriou Vargovou pozornosť na halloweenskej párty v The Arts Club Dubaj. Prezlečení boli za známe rozprávkové postavy.

29.10.2022 11:02
610538584 Foto:
Graziano Pelle naposledy obliekal dres talianskej Parmy.
debata

Pelle je 20-násobný taliansky reprezentant a v minulosti pôsobil v tímoch Parmy, Sampdorie Janov či anglickom Southamptone. V júli tohto roka si zobral za manželku maďarskú modelku Viktóriu Vargovú, ktorá svoj súkromný život rada zdieľa s fanúšikmi na Instagrame.

A teraz sa pochválila snímkami z halloweenskej párty v Dubaji, kde bola prezlečená ako Popoluška a jej manžel Pelle bol za princa Krasoňa.

Graziano Pelle (vľavo) s manželkou Viktoriou... Foto: Instagram
vikyvarga 1666951255 3 Graziano Pelle (vľavo) s manželkou Viktoriou Vargovou a priateľmi na halloweenskej party.

Vargová patrí medzi najpopulárnejšie maďarské modelky a na Instagrame má vyše 600-tisíc sledovateľov. Taliansky futbalista pôsobil dva roky v anglickej Premier League a posledné štyri sezóny strávil v Číne.

Momentálne nemá veľa dôvodov na radosť, lebo je bez klubu a v jeho 37 rokoch to vyzerá tak, že čoskoro ukončí futbalovú kariéru.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #Graziano Pelle #Viktória Vargová