Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Iniesta úprimne o boji s depresiou: Stratil som chuť žiť

Bývalá ikona FC Barcelona Andrés Iniesta so srdcervúcou úprimnosťou prehovoril o najtemnejšom období svojho života.

27.10.2022 22:10
Andres Iniesta Foto:
Andrés Iniesta.
debata

Stalo sa to po úspešnej sezóne 2008/09, v ktorej zvíťazila Barcelona v čele s Lionelom Messim v Lige majstrov, Španielskom pohári aj domácej najvyššej súťaži. Po nej totiž utrpel Iniesta viacero zranení, ktoré ho vyradili z hry na skoro celý nasledujúci ročník.

Iniesta o svojich problémoch porozprával pre The Wild Project. „Keď som bojoval s depresiou, cítil som, že najlepší čas dňa je, keď si môžem vziať tabletky a ísť späť. Stratil som chuť žiť,“ uviedol majster sveta z roku 2010.

Barcelona, fanúšikovia Čítajte viac Blamáž v hľadisku. Fanúšikovia Barcelony sa poriadne "predviedli"

Jeho zlý stav sa prejavoval aj v súkromnom živote. „Objal som manželku a bolo to ako objímať vankúš. Vôbec nič som necítil,“ povedal Iniesta s tým, že aj keď je dnes na tom omnoho lepšie, choroba ho neustále ohrozuje.

733524155 Čítajte viac Lewandowski terčom posmechu: Kedy začne ľutovať, že opustil Bayern?

„Stále chodím na terapie, pretože sa potrebujem dať do poriadku. Rád počúvam odborníkov, ktorí hovoria o duševných chorobách a depresii.“

Napriek niekoľko rokov trvajúcim problémom Iniestova kariéra stále pokračuje. Už štvrtým rokom pôsobí v japonskej najvyššej súťaži v tíme Vissel Kobe.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Andrés Iniesta