Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pôjde Ronaldo domov do Portugalska? Tréner Sportingu v tom má jasno

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty vysedáva čoraz častejšie iba na lavičke náhradníkov Manchestru United. Mnohí Portugalci si želajú jeho návrat domov. No tréner Sportingu Lisabon tieto očakávania schladil.

27.10.2022 12:55
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Už takmer pol roka trvá príbeh nešťastného Ronalda v Manchestri United. A rovnako dlho sa objavujú špekulácie o tom, kde mu dajú na sklonku kariéry šancu na trávniku.

Jednou z často medializovaných možností bol aj jeho návrat do klubu, z ktorého vyšiel do veľkého futbalu – do Sportingu Lisabon. No tréner tímu Rúben Amorim jeho januárový príchod prakticky vylúčil.

Milan Škriniar Čítajte viac Talianske médiá píšu o Škriniarovi a tlačia na Inter. Už je to len buď - alebo

„Je to špičkový hráč, hráč Manchestru United. Všetci v Sportingu snívajú o Cristianovom návrate. Je to špičkový hráč a ešte pár mesiacov ním bude,“ uviedol pre Sky Sports.

Následne vysvetlil, v čom je v súvislosti s jeho príchodom do Lisabonu najväčší a zjavne neriešiteľný problém. „Nemáme peniaze, aby sme mu zaplatili. V Manchestri je šťastný, ale nehráva, takže to je ten problém. Je to problém ten Haga,“ dodal Amorim.

Ronaldo je s ročným príjmom 30 miliónov eur najlepšie plateným futbalistom červených diablov. Dá sa predpokladať že v prípade, ak mu Manchester United povolí v zime hosťovanie, bude sa musieť jeho nový klub podieľať aspoň na polovici jeho platu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Sporting Lisabon