Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Talianske médiá píšu o Škriniarovi a tlačia na Inter. Už je to len buď - alebo

Taliansky Inter Miláno v stredu zdolal v Lige majstrov Plzeň 4:0 a Milan Škriniar opäť odovzdal zodpovedný a stopercentný výkon. Viac ako výsledok duelu však teraz fanúšikov klubu zaujíma, ako to s rodákom zo Žiaru nad Hronom napokon dopadne.

27.10.2022 10:30
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (3)

V lete sa mu skončí zmluva a ak sa so svojim súčasným zamestnávateľom rýchlo nedohodne, od 1. januára môže rokovať s ktorýmkoľvek iným klubom. Na prelome júna a júla by potom zo San Sira odišiel zadarmo.

Tomuto problému sa dnes venuje aj vyhlásený taliansky športový denník La Gazzetta dello Sport. Pripomína fakt, že Inter sa potrebuje urýchlene rozhýbať a že slávny klub je pod čoraz väčším tlakom.

Noviny naznačujú, že najväčší záujem o slovenského reprezentanta prichádza z Paríža Saint-Germain, a hoci Inter si ho chce udržať, svojimi ponukami sa ani zďaleka nepribližuje k tomu, čo údajne dáva na stôl francúzsky klub – deväť miliónov eur plus bonusy.

Milan Škriniar, Inter Miláno Čítajte viac Kapitán Škriniar. Inter priviedol k postupu, Barcelona končí

Ponuka Interu Miláno sa vraj aktuálne pohybuje na úrovni šesť miliónov eur a Nerazzurri sa zdanlivo spoliehajú na silný vzťah, ktorý má Škriniar k tomuto klubu. Aj La Gazzetta dello Sport však pripomína, že riziko, že Škriniar sa nakoniec dohodne s niekým iným, je skutočné.

Situácia je nasledovná: Ak sa Interu so Škriniarom nepodarí dohodnúť na novej zmluve, Taliani sa Slováka posnažia v januári predať. V takom prípade by však mohli počítať už iba so sumou okolo 25 miliónov eur.

Pripomíname, že v lete dostali Nerazzurri niekoľko ponúk na úrovni 50 miliónov. Vtedy sa im to zdalo málo o požadovali o 20 miliónov viac.

Desina a jeden Slovák. Alebo veľkí futbaloví vedci Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Belgický obranca Vincent Kompany má nielen...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar