Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Futbalové Česko je v šoku. V ligovom klube to vyzeralo ako na divokom západe

Tréner brankárov českého futbalového Varnsdorfu Raděk Porcal si počas utorkového tréningu prežil nepekné chvíle. Srbský stredopoliar Bojan Dordič totiž naňho vytiahol nôž. Prípadom sa teraz zaoberá polícia. Hráčov návrat do tímu však podľa šéfa klubu nepripadá do úvahy.

26.10.2022 16:04
Bojan Dordič Foto:
Bojan Dordič.
debata (1)

Počas tréningu futbalového Varnsdorfu, ktorý pôsobí v druhej lige, ohrozoval stredopoliar Bojan Dordič nožom trénera brankárov Radka Porcala. „Je to pravda, vec sa vyšetruje. Dotyčný mal po hádke s iným mužom v ruke nôž, ale k fyzickému napadnutiu nedošlo,“ popísala polícia udalosť pre portál iSport.cz.Tex­t linky

Incident potvrdila aj hovorkyňa polície v Děčíne Eliška Kubíčková.

„Policisti prijali oznámenie o napadnutí na tréningovom ihrisku vo Varnsdorfe. Podľa oznámenia v utorok krátko po desiatej hodine dopoludnia po predchádzajúcej slovnej a fyzickej roztržke medzi jedným z futbalistov a trénerom malo dôjsť zo strany hráča k ohrozovaniu trénera nožom,“ uviedla Kubíčková s tým, že privolaní policajti podozrivého muža na mieste zadržali a následne umiestnili do policajnej cely.

Ďalšie okolnosti prípadu polica teraz vyšetruje.

Desina a jeden Slovák. Alebo veľkí futbaloví vedci Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Belgický obranca Vincent Kompany má nielen...

K napadnutiu malo údajne dôjsť aj kvôli nezhodám s hlavným trénerom Miroslavom Holeňákom. Dvadsaťosemročný Dordič je po zranení, kvôli ktorému vynechal posledných päť zápasov. Pri prehre 0:6 s prvoligovým Slováckom v rámci českého pohára chýbal v zostave a nenastúpil ani do nedeľného zápasu proti Táborsku.

Holeňák mu vraj navyše oznámil, že nebude ani trénovať. To Dordič zrejme ťažko niesol a následne sa dostal do sporu s Porcalom, čo vyvrcholilo vytiahnutím noža a vyhrážkami. „Nechcem to komentovať, každopádne jeho návrat do tímu nepripadá do úvahy,“ povedal šéf klubu Vlastimil Gabriel.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Varnsdorf