Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z debutu snov bola nočná mora. Prešlo 18 sekúnd, rodina v slzách

Futbal píše bizarné príbehy. Jeden taký prežil 19-násobný japonský reprezentant Shoya Nakajima. Jeho domáca premiéra pred fanúšikmi Antalyasporu trvala pre červenú kartu iba zopár sekúnd.

20.09.2022 07:30
628755182 Foto:
Shoya Nakajima.
debata

Nakajima prišiel do Antalyasporu z portugalského FC Porto ako voľný hráč a domácim fanúšikom sa prvýkrát ukázal vo víkendovom súboji s Adana Demirsporom (0:3).

Príležitosť vidieť jeho debut v novom drese si nenechala ujsť jeho mama a pravdepodobne aj súrodenci, ktorí mali kvôli zápasu merať vyše 9-tisíc kilometrov dlhú cestu z Japonska.

No to, čo sa udialo na trávniku, si nepredstavovali ani v najhorších snoch. Nakajima vybehol na trávnik v čase 58:12 ako striedajúci hráč. A o 18 sekúnd fauloval tak, že bol napokon vylúčený.

Hlavný rozhodca mu za ostrý zákrok pôvodne udelil žltú kartu, no po využití systému VAR a pozretí si videozáznamu vytiahol červenú.

Jeho šokujúci koniec prekvapil aj najbližších na tribúne, jeho mama sa dokonca po nečakanom vývoji rozplakala. Pri odchode z ihriska hodil Nakajima na príbuzných mierne previnilý pohľad.

Martin Dúbravka Čítajte viac Dúbravka zdieľa pocity z kabíny United. Hovorí pekne o Ronaldovi

28-ročný Japonec pritom nie je žiadnym nováčikom na futbalových trávnikoch. V drese japonskej reprezentácie odohral 19 zápasov a strelil päť gólov. Za FC Porto nastúpil v 37 stretnutiach a na konte má aj štarty v prestížnej Lige majstrov.

Kluby s najdrahšími hráčmi v Lige majstrov Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
1. Manchester City
Hodnota kádra: 1 040 000...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turecká liga #Antalyaspor #červená karta