Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar otáľa so zmluvou, giganti sa zlietajú ako supy. Kto je top favorit?

Milan Škriniar priťahuje nápadníkov ťažkej váhy a taliansky novinár, ktorý je známy pre svoje nadštandardné kontakty, Fabrizio Romano, si posvietil na anglické kluby Chelsea, Tottenham a Man City. Líder záujmu o nášho reprezentanta je však podľa neho inde.

19.09.2022 21:38
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata

Slovák vraj zostáva jedným z najzaujímavejších futbalových artiklov v talianskej Serii A. Podľa portálu teamtalk.com síce cez víkend pri prekvapivej porážke Interu s Udinese prežil mierny šok, keďže si strelil vlastný gól, no jeho renomé to určite nenaštrbí.

Vo veku 27 rokov je na vrchole svojej kariéry a Inter má aj naďalej problém pripútať si ho novou zmluvou. Tá aktuálna mu totiž vyprší v lete budúceho roka, čo znamená, že o predzmluvnej dohode s inými klubmi bude môcť rokovať už 1. januára. A to veru nie je ďaleko.

Inter je odhodlaný stredného obrancu si udržať a dúfa, že dôjde k predĺženiu súčasného kontraktu. Avšak nezhoda ohľadom finančných podmienok, ktoré Inter navrhol, vraj posúva vzťah Škriniara s Milánom do slepej uličky.

To všetko vedie k bujným špekuláciám a veci okolo rodáka zo Žiaru nad Hronom sa pomaly dávajú do pohybu, lebo Paríž St. Germain má podľa L’Equipe skutočne veľký záujem. Ten poslal na Škriniara v lete dve ponuky, no ani raz neuspel.

Desať najťažších futbalistov na svete Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Desiatka najťažších futbalistov na svete....

Takže Man. City, Chelsea, Tottenham… alebo PSG?

Podľa Romana boli milionári zo City v hre ešte predtým, ako podpísali Manuela Akanjiho.

„V súčasnosti sa veľa hovorí o anglických kluboch, ale vnímam to tak, že najväčší záujem o Milana Škriniara prichádza aj naďalej z Paríža. City ani Spurs nepredložili žiadny návrh, zatiaľ čo Chelsea sa toto leto zamerala na získanie Wesleyho Fofana.“

Kde teda skončí Škriniar? Podľa Romana sa zdá sa, že to bude najskôr zotrvanie v Interi alebo prestup do Paríža. Z anglických tímov vraj vyzerá najvážnejšie Tottenham.

Z boháčov chudáci. Hráči, ktorí minuli majland Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Futbalových skrachovancov nájdete po svete...
debata chyba