Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

MS v Katare? Maškaráda a tragédia. Cantona sa obul do šampionátu

Bývalý hráč Manchestru United a francúzskej reprezentácie Eric Cantona je znechutený tým, že nikoho nezaujíma, že pri výstavbe štadiónov pre MS vo futbale prišli o život tisícky ľudí.

15.09.2022 18:57
642814557 Foto:
Eric Cantona.
debata (1)

Legendárny francúzsky futbalista Eric Cantona dnes na sociálnych sieťach uviedol, že majstrovstvá sveta v Katare sú „ľudským hororom“ a nebude sledovať žiadny zo zápasov turnaja, ktorý sa koná od 20. novembra do 18. decembra.

„Nebudem pozerať žiadny zápas. Od detstva to bola udalosť, ktorú som miloval a s vášňou sledoval. Ale tieto MS nemajú žiadny význam,“ napísal Cantona. Vadí mu tiež skutočnosť, že Katar nie je futbalovou krajinou, chýba mu nadšenie a prekáža ekologická záťaž.

722706380 Čítajte viac Nevídaná pohostinnosť v Kodani. Domáci prekvapili fanúšikov Sevilly

„Je to ekologická katastrofa so všetkými tými štadiónmi s klimatizáciami. Je to šialenstvo, hlúposť.“ Francúz povedal, že sa nechce zúčastniť maškarády, pre ktorej organizáciu museli zomierať ľudia.

„Je to ľudská katastrofa. Koľko tisíc mŕtvych prinieslo vybudovanie štadiónov, na ktorých sa ľudia budú zabávať mesiac? A nikoho to nezaujíma,“ dodal Cantona s tým, že v živote sú dôležitejšie veci ako futbal.

Slávny exfutbalista v minulosti pôsobil okrem Manchestru United v tímoch Auxerre, Martigues, Marseille, Bordeaux, Montpellier a Nimes a ako 31-ročný ukončil kariéru.

Týždenné zárobky futbalistov Manchestru City Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Pozrite si platy futbalistov Manchestru City....
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eric Cantona #MS vo futbale #Katar 2022