Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniarovi v Interi núkajú nekresťanské peniaze. Viac tam nemá nikto

Podľa portálu SportMediaset sa obranca Interu Miláno Milan Škriniar po predĺžení zmluvy s gigantom Serie A stane najlepšie zarábajúcim hráčom v klube.

12.09.2022 20:22
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar na tlačovej konferencii v Plzni pred zápasom Ligy majstrov.
debata (2)

Slovenskému reprezentantovi vyprší v lete súčasná zmluva, s Interom už niekoľko mesiacov rokuje o novej.

Rokovania boli pozastavené v lete, keď sa Škriniar ukázal ako hlavný prestupový cieľ futbalového obra z Ligue 1 – Parížu St. Germain. Inter však odmietol všetky ponuky z miliardárskeho tímu. Požadoval minimálne 70–80 miliónov eur, čo Paríž dlhodobo odmietal zaplatiť.

Podľa Sportmediaset je Inter presvedčený, že si už v najbližších týždňoch Škriniarov podpis zabezpečí. Ten vraj z neho urobí najlepšie zarábajúceho hráča v klube. Nerazzurri podľa správy ponúknu Škriniarovi 7 miliónov eur ročne.

Aktuálne má viac iba Romelu Lukaku. Belgičan je na hosťovaní v Interi Miláno z londýnskej Chelsea.

Inter sa momentálne pripravuje na zápas Ligy majstrov v Plzni. Na predzápasovej tlačovke bol práve Škriniar a – pochopiteľne – otázky smerovali aj k jeho budúcnosti v klub. Rodák zo Žiaru nad Hronom už na ne reaguje trošku podráždene.

„Nikdy som o tom nehovoril a bol by som radšej, keby to tak zostalo. Prišli sme sem hrať futbal a netúžim sa rozprávať o mojej budúcnosti a zmluve. Nemyslím si, že je na to správny čas a miesto. Keď bude niečo nové, budete to počuť odo mňa a od nikoho iného,“ povedal.

Najlepšie platení slovenskí futbalisti Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
18. Tomáš Suslov (Groningen) - 50-tisíc.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar