Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Násilná lúpež pred očami detí. Desivé detaily noci hrôzy u futbalistu

Týždeň potom, čo do domu útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga vtrhla skupina ozbrojených zlodejov, vyšli najavo podrobnosti okolo hrozivého zločinu.

04.09.2022 08:00
719170275 Foto:
Pierre-Emerick Aubameyang sa prvýkrát od lúpežného prepadnutia objavil na verejnosti v sobotu na zápase Chelsea proti West Hamu United (2:1).
debata (1)

K desivým momentom prišlo v Aubameyangovom dome v Katalánsku, no v priebehu týždňa útočník z Gabonu prestúpil z FC Barcelona do anglickej Chelsea.

Podľa prvých informácii nebolo jasné, či bol v priebehu lúpežného prepadnutia futbalista v dome sám, alebo boli jeho obeťami aj manželka Alyshia a ďalší členovia rodiny.

SR B. Bystrica šport futbal FL 9. kolo Slovan BBX Čítajte viac 5-tisíc divákov, jediný gól a hrdina z lavičky. Slovan vyhral u nováčika

Podľa katalánskeho denníka Ara museli vyčíňanie násilníkov na vlastné oči sledovať aj jeho dvaja synovia – 11-ročný Curtys a 6-ročný Pierre.

Štyria muži vtrhli do domu cez záhradu a so zbraňou v ruke prinútili Aubameyanga a jeho manželku otvoriť trezor. Útočník sa snažil chrániť rodinu a počas toho mal utŕžiť úder kovovou tyčou do brady.

maguire ronaldo dubravka Čítajte viac Od Ronalda po Dúbravku. Koľko zarábajú hráči v Manchestri United?

Podľa informácii The Athletic má mať nová posila Chelsea dokonca zlomenú čeľusť a anglickému tímu by mohol chýbať štyri až päť týždňov.

Podľa El Mundo Deportivo museli Aubameyang a jeho žena ležať na podlahe domu dlhšie ako hodinu, zatiaľ čo zlodeji prehľadávali jednotlivé izby.

Hviezdy FC Barcelona, ktoré čelili zlodejom Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Gerard Piqué - 2018
V roku 2018 sa zlodeji...

V nedávnej minulosti prišlo k viacerým lúpežným prepadnutiam futbalistov FC Barcelona. Preto klub ponúkol svojim hráčom pomoc v podobe členov bezpečnostnej služby. No útočník z Gabonu to odmietol. Kvôli traumatizujúcemu zážitku mala byť rodine poskytnutá aj pomoc od psychológa.

Red Bull 400 - nepoužívať Dávame do pozornosti SÚŤAŽ: Prekonaj sám seba na Red Bull 400 a vyhraj skvelé ceny

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #barcelona #Pierre-Emerick Aubameyang #Chelsea FC