Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V F1 bol sponzor z Ruska prekážkou. U milionárov z PSG to neprekáža

Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain uzatvoril partnerstvo s online stávkovou platformou 1xBet.

04.08.2022 16:03
705175331 Foto:
Prezident PSG Nasser Al-Khelaifi (vpravo) pri predstavovaní nového trénera klubu Christopha Galtiera.
debata

Spoločnosť bude regionálnym partnerom klubu v Afrike a Ázii na nasledujúce tri sezóny. Podmienky dohody neboli zverejnené, ale po prvej sezóne sa podmienky rozšíria aj do ďalších kútov sveta.

1×Bet je ruský stávkový operátor, ktorý presťahoval svoje sídlo na Cyprus. Prostredníctvom franšízových partnerov má prevádzky vo viac ako 20 krajinách.

„1×Bet je dobre etablovaný na kontinentoch, kde má klub veľa priaznivcov. 1×Bet je ambiciózna zainteresovaná strana vo svete online športového stávkovania a spoluprácou s Paris St-Germain dúfa, že si upevní svoju pozíciu lídra v mnohých krajinách,“ povedal hlavný partner PSG Marc Armstrong.

Slovan, Ferencváros Čítajte viac Majster neskladá zbrane. Slovan zareagoval na tvrdý trest od UEFA

Dohoda je však kontroverzná. 1XBet bola vylúčená zo Spojeného kráľovstva a nemôže legálne pôsobiť ani vo Francúzsku. A v prípade spolupráce s PSG nie je príťažou, že je z Ruska. Pre porovnanie vo formule 1 bolo pôsobenie spoločnosti Uralkali a otca a syna Mazepinovcov nežiadúce.

Operátor 1XBet stávok má v hre veľké portfólio. Je globálnym partnerom FC Barcelona v Španielsku a oficiálnym bookmakerom talianskej Serie A. 1×Bet bol tiež sponzorom Afrického pohára národov v roku 2021.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain