Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je mu v Prahe pritesno? Na Hanckove dvere klope veľmi slávny klub

Budúcnosť futbalistu Dávida Hancka je zatiaľ neistá. Jeden z najlepších obrancov pražskej Sparty i celej českej ligy má síce na Letnej zmluvu až do konca júna 2024, ale je možné, že by tím mohol opustiť už v tomto prestupovom období. Záujem hlási Feyenoord Rotterdam.

13.07.2022 10:42
David Hancko Foto:
Dávid Hancko.
debata (2)

Slovenský reprezentant je jednou z hlavných opôr Sparty. Nastupovať môže na pozícii stopéra i na ľavej strany obrany. Zdobí ho perfektná rozohrávka, a navyše vie dávať góly. V českej lige ich nastrieľal štrnásť, ďalšie tri pridal v v pohári a tri aj v Európskej lige.

Je dosť možné, že ďalšie góly za Spartu už nepridá. Podľa holandských médií oňho prejavil veľký záujem Feyenoord Rotterdam, v minulej sezóne tretí klub v tamojšej lige.

​Podľa zdrojov miestnych médií už došlo ku kontaktu medzi obomi klubmi. Teraz sa čaká len na to, či generálny manažér Feyenoordu Dennis te Kloese vystupňuje svoj tlak smerom k prestupu.

Hancka okrem zmluvy viažu k Prahe aj otcovské povinnosti. S manželkou Kristýnou Plíškovou vychováva syna Adama, ktorý sa narodil na konci mája.

Giorgi Čakvetadze Čítajte viac Talent s boľavým osudom. Zvráti ho v belasých farbách?
Najvyššie týždenné mzdy futbalových hviezd Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Robert Lewandowski
Poľský útočník vymenil...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Feyenoord Rotterdam #Dávid Hancko