Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kvôli účesu bol ikonou 90. rokov. Vydržala Valderramovi bujná hriva?

Legendárny kolumbijský futbalista Carlos Valderrama udivoval okrem futbalových schopností aj vlasmi. Cez víkend sa objavil na exhibičnom stretnutí Beautiful game.

20.06.2022 14:00
Carlos Valderrama počas MS 1990 v Taliansku. Foto:
Carlos Valderrama počas MS 1990 v Taliansku.
debata

V rebríčkoch najimpozantnejších futbalových účesov sa zakaždým umiestňoval na najvyšších priečkach. Kolumbijská legenda Carlos Valderrama sa vďaka tomu stal kultovým hráčom.

Po prvýkrát sa svetu predstavil na majstrovstvách sveta v Taliansku 1990. Prezentoval sa kvalitnými výkonmi, no predovšetkým zaujal nenapodobiteľným účesom. Blonďavá bujná hriva, to bol Valderrama.

Dani Olmo je v 24 rokoch stabilným členom španielskej reprezentácie. Čítajte viac Hviezda Španielov obeťou lúpeže. Futbalista prišiel o luxusné hodinky

Na rozdiel od reprezentačnej kariéry v tej klubovej výrazné stopy nezanechal. V Európe bez väčších úspechov pôsobil štyri roky v tímoch Montpellieru a Valladolidu. Ani po kariére o ňom dlho nebolo počuť.

Cez víkend sa ale ukázal v zápase hviezd v Miami s názvom Beautiful Game. Na trávniku sa objavil po boku velikánov ako Ronaldinho, Patrick Kluivert, David Trezeguet či Rivaldo.

Carlos Valderrama počas víkendového zápasu... Foto: Yaroslav Sabitov / Shutterstock Editorial / Profimedia
Carlos Valderrama počas víkendového zápasu legiend. Carlos Valderrama počas víkendového zápasu legiend.

A aj 32 rokov po šampionáte v Taliansku sa stále môže prezentovať účesom, ktorý sa stal jeho značkou. Síce je mierne prešedivela ale aj pri Valderramovom veku 60 rokov je stále majestátna.

A ani výkonom sa nenechal zahanbiť mladšími spoluhráčmi. Napokon sa sa ako súčasť tímu Roberto Carlos tešil z triumfu nad tímom Ronaldinha 12:10.

Štadióny pre MS vo futbale v Katare 2022 Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Názov: Stadium 974 * Mesto: Dauha * Kapacita:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #kolumbia #Carlos Valderrama