Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezda Španielov obeťou lúpeže. Futbalista prišiel o luxusné hodinky

Reprezentanta španielskeho národného tímu Daniho Olma okradli dve osoby za bieleho dňa vo Valencii v čase, keď si užíval dovolenku po sezóne.

20.06.2022 07:30
Dani Olmo je v 24 rokoch stabilným členom... Foto: ,
Dani Olmo je v 24 rokoch stabilným členom španielskej reprezentácie.
debata

Ešte vo štvrtok sa Dani Olmo s fanúšikmi podelil o dovolenkovú fotografiu z pobrežia Baltického mora, ktorú odštartoval po náročnej sezóne, ktorá vyvrcholila zápasmi Ligy národov.

No už deň po zverejnení snímky sa jeho oddychové dni zmenili na nočnú moru. 24-ročný hráč RB Lipsko sa stal obeťou lúpežného prepadnutia na rušnej ulici, keď opustil kaderníctvo vo Valencii.

Podľa denníka Las Provincias dvaja zločinci sledovali futbalistu a čakali, kým opustí priestory, aby zaútočili. Olmovi, ktorý bol práve v spoločnosti brata, násilne vytrhli z ruky hodinky Rolex v hodnote 30-tisíc eur.

Manchester United Čítajte viac Protestovali mu pred domom, vzal ich do krčmy. Riaditeľ United sa vynašiel

Olmov brat sa pokúsil krádeži zabrániť a prenasledoval páchateľov k pripravenému autu. Dokonca sa chytil vozidla, no jeho úniku už nezabránil.

Na miesto udalosti bola privolaná sanitka, ktorá sa postarala o ľahké zranenia Olmovho brata. Hráč podal príslušnú sťažnosť na políciu, no je nepravdepodobné, že ukradnuté luxusné hodinky získa späť.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #prepadnutie #španielska futbalová reprezentácia #Dani Olmo