Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Putin má črty masového vraha. Nemá to v hlave v poriadku, tvrdí česká ikona

Najlepší strelec českej futbalovej reprezentácie Jan Koller odsudzuje vojenský konflikt, ktorý na Ukrajine rozpútalo Rusko.

09.06.2022 16:32
Česko - Slovensko
Jan Koller v súboji s Ľubomírom Michalíkom.
debata (48)

Štyridsaťdeväťročný útočník má jasného vinníka. Ruského prezidenta Vladimíra Putina. Ako milovník kníh o masových vrahoch vidí v Putinovi rovnaké črty.

"Rozhodne, je to človek, ktorý to nemá v hlave v poriadku. Na všetkých pôsobí ako nesmrteľný geroj a dáva to najavo.

Zrejme má veľký „mindrák“ a bohužiaľ sa dostal k moci. Takíto ľudia by ju nemali mať," povedal Koller v rozhovore pre idnes.cz.

Rusko SR futbal ME2020 E Poľsko Slovensko hamšík Čítajte viac Futbal je ako Titanic. Spravme s Hamšíkom to, čo hokejisti so Šatanom

Koller sa v 91 zápasoch za národný tím presadil 55-krát. Vníma, že šport je pre propagandu Ruska veľmi dôležitý, preto by zaujal rázny postoj.

"Sotva sme sa dostali z covidu a teraz táto nezmyselná vojna. Je potrebné Putina zbaviť funkcie. Šport je silným nástrojom jeho propragandy.

Alexander Ovečkin má na instagrame fotku s Putinom. Zrejme ide vyložene za ním. Zakázal by som štartovať všetkým ruským športovcom, aj keď niektorí zrejme sú proti vojne.

Rusko je štát, kde sú zvyknutí na diktátorov. Vždy mali niekoho, kto ich držal pevnou rukou. Neustále žijú v histórii, možno by inak ani nevedeli žiť," dodal Koller.

Kto povedie Slovensko? Toto sú kandidáti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. doviedol Slovensko na MS...

© Autorské práva vyhradené

48 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koller