Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sám som býval horší, vraví o Dudovom prehrešku tréner Kolína

V nominácii nemeckého futbalového klubu 1. FC Kolín nad Rýnom na sobotňajší bundesligový duel proti Wolfsburgu by mohol figurovať i slovenský reprezentant Ondrej Duda. Referuje o tom web express.de.

04.05.2022 21:56
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda v drese Kolína.
debata

Dvadsaťsedemročného rodáka zo Sniny nedávno vyradili z kádra A-tímu pre svojvoľné opustenie tréningu a dostal trest v podobe siedmich dní individuálnych tréningov. Hlavný kouč „capkov“ Steffen Baumgart mu však výstrelok prepáčil a naďalej s ním počíta. Duda sa v utorok opäť zapojil do tréningového procesu s mužstvom.

„Určite je jednou z možností pre náš tím, pretože je pre nás stále dôležitým hráčom,“ povedal Baumgart podľa spomenutého webu. Prehrešok ofenzívneho hráča už pre trénera Kolínčanov nie je problém. „Za tým, čo sa stalo, sme urobili čiaru. Môže sa to stať. Sám som býval horší,“ dodal.

Ondrej Duda má v Kolíne nad Rýnom zmluvu do 30. júna 2024. V minulom ročníku 2020/2021 patril k oporám mužstva, v 32 bundesligových stretnutiach strelil sedem gólov a pridal šesť asistencií. V aktuálnej sezóne zasiahol do 29 duelov v najvyššej nemeckej súťaži a zaznamenal v nich dva presné zásahy.

Ondrej Duda Čítajte viac Bundesligista vyradil z kádra Dudu. Môže za to krok na tréningu

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Ondrej Duda