Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Futbal má vlastný "Netflix". FIFA spustila službu s tisíckami zápasov

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) spustila v utorok bezplatnú streamovaciu platformu. FIFA+ ešte v tomto roku ponúkne 40-tisíc live prenosov.

12.04.2022 16:43
Gianni Infantino. Foto:
Gianni Infantino.
debata

Na výber bude zo širokého spektra líg, vrátane mužských, ženských i mládežníckych súťaží. Okrem toho bude k dispozícii aj bohatý archív.

V ňom je možné pozrieť si „každý zápas majstrovstiev sveta, ktorý bol nasnímaný kamerou“. Na FIFA+ sa dajú nájsť aj dokumenty o súčasných i bývalých futbalových hviezdach.

Gianni Infantino. Čítajte viac Top manažéri FIFA zarobili poriadny balík. Najviac ich šéf Infantino

„FIFA+ reprezentuje ďalší krok v našej vízii urobiť futbal globálnym a inkluzívnym. Zároveň táto platforma podopiera misiu FIFA v expandovaní a globálnom vývoji futbalu,“ citovala agentúra DPA prezidenta FIFA Gianniho Infantina.

FIFA+ obsahuje aj dátové centrum so štatistikami zo zápasov a sekciu s denne aktualizovanými správami. Platforma bude na začiatku k dispozícii v angličtine, francúzštine, španielčine a portugalčine.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Medzinárodná futbalová federácia FIFA #priame prenosy