Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problémový Balotelli: Vždy si na mňa spomenú, keď Taliansko prehrá

Kontroverzný útočník Mario Balotelli tvrdí, že s ním by malo Taliansko väčšiu šancu postúpiť na majstrovstvá sveta.

30.03.2022 16:30
Mario Balotelli. Foto:
Mario Balotelli.
debata

V súčasnosti pôsobí 31-ročný kanonier v tureckom Demirspore a má slušnú streleckú formu. V 25 zápasoch strelil 11 gólov. A góly sú presne to, čo chýbalo Talianom v bojoch o postup na MS do Kataru.

„Reprezentácii chýbam len vtedy. Keď Taliansko prehrá. Teraz sa to ľahko hovorí, no pred zápasom so Severným Macedónskom na mňa nikto nemyslel,“ uviedol Balotelli pre Sky Sport Italia.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ďalšia senzácia sa nekonala, do Kataru idú Portugalci a Poliaci. MS bez Salaha

Na konci januára dostal pozvánku na reprezentačný kemp. Tým sa zvýšili jeho nádeje, že by mohol v marcových dueloch pomôcť národnému tímu.

No tréner Roberto Mancini, s ktorým mal v minulosti viacero konfliktov, ho vynechal z 33-členného kádra.

„Myslím si, že som mal šancu byť súčasťou tímu a stratil som dôležitú príležitosť. Vidieť Taliansko mimo majstrovstiev sveta je smutné,“ hovorí Balotelli.

Zničená lavička hostí na štadióne v Nigérii. Čítajte viac Besnenie v Afrike. Hnev ľudí po zlyhaní v boji o MS si odniesol štadión

V útoku Talianov zlyhal útočník Lazia Rím Cirom Immobile, ktorý sa napriek viacerým šanciam proti Macedónsku nedokázal presadiť.

„Sledoval som ten zápas, mali sme niekoľko dobrých príležitostí. Pred bránkou som celkom dobrý. Netvrdí, že so mnou by vyhrali, ale boli tam šance na skórovanie,“ dodal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #futbal #Mario Balotelli