Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Plačeme, no nevzdáme sa. Beckham poskytol účet lekárke z Ukrajiny

Na Instagrame Davida Beckhama, ktorý sleduje vyše 70 miliónov fanúšikov, vkladá príspevky vedúca pôrodnice v Charkove.

22.03.2022 06:30
David Beckham. Foto:
David Beckham sa stal vyslancom dobrej vôle UNICEF v roku 2015.
debata (3)

Bývalá hviezda Manchestru United, Realu Madrid a anglickej reprezentácie je vyslancom dobrej vôle UNICEF. A teraz vyzval Beckham svojich 71,7 milióna sledovateľov na sociálnej sieti, aby podporili prácu organizácie na Ukrajine.

Beckham chce svojim enormným dosahom pomôcť zdravotníkom v konflikte zasiahnutom Charkove. „Dnes prenechávam svoje sociálne siete Irene, vedúcej pôrodnice v Charkove,“ uviedol Angličan vo videu.

Charkov zasiahla vlna ruských útokov, ktoré zničili mnoho budov odkedy Moskva minulý mesiac spustila inváziu na Ukrajinu.

Irina, anestéziologička a vedúca pôrodnice zverejnila videá zo suterénu. Uviedla, že tehotné ženy tam boli evakuované hneď v prvý deň ruského vpádu na Ukrajinu.

Alexander Boľšunov, Vladimir Morozov, Jevgenija Tarasovová Čítajte viac S Putinom, "Z" na hrudi. Je to choré! Riskoval by ruský hrdina basu?

Podelila sa aj o zábery novorodencov závislých od kyslíkových generátorov, ktoré daroval UNICEF. "Najťažšie boli prvé dni. Museli sme sa naučiť pracovať pod vplyvom bombových útokov, uviedla v jednom z videí na Beckhamovom Instagrame.

Ďalšia snímka ukazuje ženu menom Jana, ako hojdá svojho syna Michajla, ktorý sa narodil počas druhého dňa konfliktu s problémami s dýchaním. „Bojíme sa, plačeme, ale nikto z nás sa nevzdá,“ povedala Irina.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Unicef #vojna na Ukrajine