Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak sa Slováci v budúcnosti prebojujú na Euro, RTVS zápasy vysielať nebude

Skupina Markíza získala vysielacie práva na záverečné turnaje futbalových EURO 2024 aj EURO 2028.

16.11.2021 10:46
Slovensko, futbal, jedenástka Foto: ,
Slovenskí futbalisti.
debata

Najbližší šampionát sa bude konať v Nemecku od 14. júna do 14. júla 2024, hostiť ho bude desať miest – Berlín, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt nad Mohanom, Gelsenkirchen, Hamburg, Kolín nad Rýnom, Lipsko, Mníchov a Stuttgart.

„Sme veľmi hrdí na to, že sa nám pre Slovensko podarilo získať exkluzívne vysielacie práva na EURO 2024 a EURO 2028. Divákom televízií Markíza a Dajto tak budeme môcť sprostredkovať výnimočné futbalové zážitky. Bude to naozaj fantastická udalosť pre všetkých fanúšikov,“ povedal v tlačovej správe Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Tomáš Suslov Čítajte viac Reprezentačný futbal na obrazovkách RTVS nekončí

Tá do svojho vysielania zaradí priame prenosy zo všetkých duelov. EURO 2024 ponúkne spolu 51 zápasov, finále sa uskutoční v Berlíne alebo Mníchove.

Organizátori predstavili už aj logo turnaja, inšpiráciou preň bol dizajn strechy Olympijského štadióna v Berlíne a obsahuje farby vlajok všetkých 55 členov Európskej futbalovej únie (UEFA). O tom, ktorá krajina, či krajiny zorganizujú ME 2028, by sa malo rozhodnúť najneskôr v septembri 2023.

Futbaloví hrdinovia 90´: Takto vyzerajú dnes Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Gheorghe Hagi (56) - je bývalý rumunský...
debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #EURO 2024