Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dôležitý zápas v Konferenčnej lige. Slovan opäť vyčlenil miesta pre deti

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava pozýva aj na druhý domáci zápas v Európskej konferenčnej lige UEFA s Lincolnom Red Imps (štvrtok 21. októbra o 21.00 h) deti zo základných škôl z celého Slovenska a z futbalových klubov z oblasti Bratislavského samosprávneho kraja.

05.10.2021 16:14
SR Futbal EKL F 1.kolo Slovan Kodaň BAX Foto: ,
Mladí fanúšikovia Slovana počas zápasu s Kodaňou.
debata (1)

Klub podobne ako na prvom zápase s FC Kodaň vyčlení pre deti a pedagogický dozor samostatné sektory a bezplatné vstupenky.

"Pre deti zo základných škôl z celého Slovenska a z futbalových klubov v pôsobnosti BSK sme na zápas s Lincoln Red Imps nateraz vyčlenili 1500 bezplatných vstupeniek.

Energia od detí bola na prvom zápase s Kodaňou úžasná a v mene celého klubu by som sa im rád poďakoval za neúnavné povzbudzovanie aj za nepriaznivého sta­vu.

slovan Čítajte viac Ľudia na Slovan nechodia. Hokej i očkovanie, hľadá dôvody Weiss

Je pre nás dôležité šíriť povedomie o futbale a športe všeobecne medzi našu mladú generáciu, a prestížne zápasy Európskej konferenčnej ligy sú na to výbornou príležitosťou.

Veríme, že aj teraz deti zaplnia svoje vyhradené sektory a opäť povzbudia našich hráčov v tomto dôležitom zápase,“ uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ ŠK Slovan Tomáš Straka.

V prípade, ak bude záujem prevyšovať 1500 vydaných vstupeniek, je klub schopný operatívne navýšiť kapacitu miest pre deti.

Deti zo základných škôl z celého Slovenska a futbalových klubov z oblasti Bratislavského samosprávneho kraja sa môžu registrovať na www.skslovan.com.

Vladimír Weiss Čítajte viac Weiss odišiel z Grécka spokojný. Teraz verí, že Slovan sa pobije o postup

Registrácia už obsahuje zoznam všetkých základných škôl na Slovensku a takisto všetkých futbalových klubov spadajúcich pod Bratislavský futbalový zväz.

V prípade, že sa situácia v Bratislave podľa COVID automatu nezhorší, bude zápas ŠK Slovan – Lincoln Red Imps organizovaný v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonavší).

Klub najneskôr 14. októbra zverejní definitívnu informáciu o tom, v akom režime bude zápas organizovaný. Deti do 12 rokov sa nemusia preukazovať očkovaním ani testom.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Lincoln Red Imps