Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nakazený Ronaldo odletel do Turína. Korona je najväčší podvod, tvrdí jeho sestra

Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo sa vrátil do Turína, kde dokončí domácu karanténu.

15.10.2020 09:02
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v drese Portugalska.
debata (3)

Útočník Juventusu mal pozitívny test na koronavírus a nemohol nastúpiť za národný tím v stredajšom dueli Ligy národov proti Švédsku (3:0).

Podľa portugalského športového denníka A Bola Ronaldo odletel z Lisabonu do Turína súkromným lietadlom v sprievode medicínskeho personálu a sanitka ho následne previezla do jeho rezidencie, kde bude pokračovať v izolácii.

S najväčšou pravdepodobnosťou vynechá sobotňajší zápas talianskej Serie A na pôde Crotone i budúcotýždňový úvodný duel skupinovej fázy Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev. Okrem Ronalda mal pozitívny test na koronavírus aj ďalší hráč Juventusu Weston McKennie.

Georgina Rodríguez a Cristiano Ronaldo Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodríguez.

Na Ronaldov pozitívny test svojsky reagovala jeho sestra Katia Aveirová. Do povedomia futbalovej verejnosti sa dostala napríklad v decembri 2018, keď vyjadrila nevôľu, že jej brat nevyhral Zlatú loptu a skritizovala triumf Luku Modriča.

Nádejná speváčka v stredu zverejnila na Instagrame aj video z diskusie v portugalskej televízii o Ronaldovom teste a napísala:

"Ak je Cristiano Ronaldo ten, kto musí prebudiť svet, musím povedať, že tento Portugalčan je skutočne Božím vyslancom. Ďakujem! Verím, že tisíce ľudí, ktorí tak veľmi uverili tejto pandémii, testom a prijatým opatreniam, rovnako ako ja uvidia, že je to najväčší podvod, aký som videla od svojho narodenia.

Fráza, ktorú som dnes čítala a tlieskam jej v stoji, je: ,Dosť klamania celého sveta.' Otvorte, prosím, niekto oči."

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #koronavírus