Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Panenku prepustili z nemocnice, stále ho však trápi zápal pľúc

Legendárny český futbalista Antonín Panenka (71) už zdolal zákerný koronavírus a dokonca opustil nemocnicu. Stále má však zápal pľúc a v liečení bude pokračovať v domácom prostredí. Informáciu priniesol web futbalového klubu Bohemians Praha 1905, ktorý citoval Panenkovho syna Tomáša.

14.10.2020 13:14
Antonín Panenka Foto: ,
Antonín Panenka.
debata (2)

„Otca som dnes o jedenástej vyzdvihol v nemocnici a odviezol domov. Testy na COVID-19 už má, našťastie, negatívne, ale stále ho trápi zápal pľúc. Lekári sa však zhodli, že už nemusí byť v nemocnici a prepustili ho do domáceho liečenia,“ uviedol Tomáš Panenka podľa portálu iSport.cz.

Panenkov syn mal podľa českých médií obavy, že otca nakazil práve on. „Teraz sa aspoň čiastočne zbavil starostí. Futbalový básnik urobil dôležitý krok k uzdraveniu a namiesto depresívnych priestorov nemocnice si bude užívať teplo domova s manželkou Vlastou a zvyškom rodiny,“ uvádza sa na webe iSport.cz.

Zeleno-biely dres potom vymenil za rovnaké farby Rapidu Viedeň. S reprezentáciou Československa získal okrem európskeho titulu aj bronz na kontinentálnom šampionáte v Taliansku v roku 1980.

Futbalový štadión v Trenčíne - október 2020 Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Práce na futbalovom štadióne v Trenčíne.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Antonín Panenka #koronavírus