Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tragická správa zo Švédska. Slovenský reprezentant sa utopil v jazere

Na Slovensko dorazila veľmi smutná správa. Futsalista, ktorý bol členom širšieho kádra reprezentácie - Vladimír Mudrík - tragicky zahynul. Stalo sa to vo Švédsku počas plávania v jazere.

06.07.2020 15:26
Vladimír Mudrík Foto:
Vladimír Mudrík.
debata (9)

Hráč ostravského klubu, ktorý pochádzal z obce Skalité na Kysuciach, odišiel do Švédska za prácou. Pôsobil vo firme, ktorá sa zameriava na stavebný priemysel. Na severe Európy bol aj počas koronakrízy.

„Mám už toho dosť. Samozrejme, rodina mi chýba, je to celé zle. Najhoršie je, že sa nemám ako vrátiť. Trvalý pobyt mám na Slovensku, no nejaký čas žijem v Čechách s manželkou,“ vravel Mudrík v aprílovom rozhovore pre MY Kysuce.

Mudrík svojho času zaujal aj trénerov slovenskej reprezentácie, ktorí ho vzali na sústredenie do Talianska, kde tím odohral niekoľko prípravných súbojov s talianskymi klubmi. Oficiálny štart v slovenskom národnom drese si ale nepripísal.

"Sú správy, ktoré sa nám nepíšu vôbec ľahko. A táto medzi ne, bohužiaľ, patrí. S veľkým smútkom vám musíme oznámiť, že nás veľmi predčasne opustil náš nedávny spoluhráč, bývalý prvoligový futsalista, baníkovský srdciar, ale hlavne skvelý kamarát, Vladimír Mudrík.

V mene celého oddielu by sme touto cestou chceli vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a všetkým blízkym. Vlado, opatruj sa tam hore! Už teraz nám veľmi chýbaš," napísalo vedenie futsalového Baníka na svoj web.

S Mudríkom sa rozlúčila v emotívnom videu aj jeho sestra Vlasta a manželka Petra:

9 debata chyba
Viac na túto tému: #futsal #Vladimír Mudrík