Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česko sa zabáva na škandále s opitým rozhodcom, svoje o tom vieme aj na Slovensku

Rozhodca, ktorý mal v Česku dávať pozor na hru, sám nezvládal kontrolovať sám seba. Počas zápasu ho kolísalo, A pri pokuse o rozbeh spadol na trávnik. Keď sa ho usporiadatelia snažili dostať z ihriska, bránil sa.

25.09.2019 12:00
debata

VIDEO: Opitého futbalového rozhodcu „preslávilo“ nasledujúce video.

Video

Čiarový rozhodca Milan Š. riadil mládežnícky zápas v Beroune evidentne v podnapitom stave. O kauze informoval ako prvý server Fotbalunas.cz, ktorý je najčítanejším webom o neprofesionálnom futbale v Čechách.

„Stredočeský krajský futbalový zväz začal disciplinárne konanie s rozhodcom Milanom Š., ktorý sa v dnešnom zápase dorastencov v Beroune ako asistent hrubo previnil proti etike rozhodcu. Má pozastavenú činnosť do vynesenia verdiktu,“ uviedol zväz na sociálnej sieti. Zväz považuje takéto správanie za neakceptovateľné a bude takéto správanie tvrdo trestať.

Aj v minulosti boli rozhodcom odobraté licencie, vyškrtli ich z listiny rozhodcov a zbavili členstva vo futbalovej asociácii. Bolo to v najvyššej ligovej súťaži v Českej republike. Opitý bránkový rozhodca dokonca počas zápasu močil.

Podobne prípady sa stali aj na Slovensku, konkrétne v Komárne. Opitý bol štvrtý rozhodca a to v zápase 2. ligy. Prípad sa stal v roku 2017 a rozhodca dostal dištanc do konca sezóny.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #liga #futbalový rozhodca