Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako Muhammad Ali či Pelé. Ronaldo je legenda, na slávnosť vzal aj Georginu

Ďalšia trofej do vitríny futbalovej superhviezdy. Športový denník Marca ocenil Cristiana Ronalda za výnimočné úspechy v Reale Madrid.

30.07.2019 08:50
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez Foto: ,
Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou po prevzatí ocenenia od denníka Marca.
debata

Cenu s názvom MARCA Leyenda si prevzal na slávnosti v španielskej metropole. Pri jej preberaní nechýbala ani jeho partnerka Georgina Rodrígeuzová. Ronaldo zapózoval aj s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom, ktorý podľa zákulisných informácií prispel k jeho odchodu do Juventusu.

Rovnaké ocenenie pre športovú legendu predtým získali boxer Muhammad Ali, atlét Usain Bolt, basketbalista Michael Jordan či futbalisti Pelé, Diego Maradona a Lionel Messi.

Ronaldo zanechal v Reale Madrid obdivuhodnú stopu. V 438 zápasoch v jeho drese strelil 451 gólov.

„V mojom múzeu bude mať táto trofej výnimočné miesto, je pre mňa veľkou cťou, že som ju získal. Madrid je jedno z najkrajších miest na svete. Cestujem veľa, ale nevidel som veľa takých miest. Milujem ho,“ povedal Ronaldo.

Na otázku, či sa mu cnie viac za Madridom alebo Manchestrom, v ktorom pôsobil ako hráč tamojšieho United do roku 2009, päťnásobný držiteľ Zlatej lopty odpovedal:

„Chýbajú mi obe, ale dlhší čas som strávil v Reale Madrid a rozrástla sa tu aj moja rodina, takže za Madridom sa mi cnie viac. Opustiť Real po deviatich rokoch nebolo jednoduché.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Georgina Rodriguez #Marca