Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gyömbér prestúpil z Ríma do Perugie. Vyžiadal si ho legendárny Nesta

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér ukončil svoje pôsobenie v AS Rím. Na trojročnej zmluve sa dohodol s talianskym druholigovým tímom AC Perugia Calcio. Prestupovú čiastku zainteresované strany nezverejnili.

15.08.2018 10:38
Norbert Gyömbér Foto: ,
Norbert Gyömbér.
debata

„Noro preferoval zostať v Taliansku. Dohodli sme sa s Perugiou, čo je veľmi ambiciózny klub. Trikrát neuspel v baráži o postup do najvyššej súťaže. Veria, že po skončení tejto sezóny budú oslavovať návrat do Serie A. Noro bude mať šancu pravidelne hrať. Je veľmi dôležité, že ho chcel tréner Alessandro Nesta,“ uviedol Juraj Vengloš, riaditeľ CSM-Agency, ktorá Gyömbéra zastupuje.

Gyömbér odštartoval profesionálnu kariéru v Dukle Banská Bystrica, odkiaľ v roku 2013 prestúpil do Catanie. Do AS Rím prišiel v roku 2015 najskôr na hosťovanie na jeden rok, Rimania si neskôr uplatnili opciu a v roku 2016 s ním podpísali trojročnú zmluvu.

V AS ale veľa šancí nedostával, odohral iba šesť stretnutí a väčšinu času strávil na hosťovaní – v Pescare, Tereku Groznyj a naposledy v druholigovom Ba­ri.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Norbert Gyömbér #perugia