Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Benzema: Pod vedením Deschampsa si už za Francúzsko nekopnem

Útočník španielskeho futbalového klubu Real Madrid Karim Benzema ukončil akékoľvek špekulácie, či by sa niekedy mohol znova objaviť vo francúzskej reprezentácii pod vedením terajšieho trénera.

13.11.2017 19:22
Karim Benzema, Didier Deschamps, Foto: ,
Karim Benzema s trénerom Francúzska Didierom Deschampsom na snímke z júna 2014.
debata

Dvadsaťdeväťročný rodák z Lyonu si neobliekol najcennejší dres už dva roky (od októbra 2015, pozn.), čo spôsobila jeho spojitosť s vydieraním spoluhráča z národného mužstva Mathieua Valbuenu.

Benzemu oslovil kamarát z detstva, aby poslúžil ako prostredník a presvedčil Valbuenu rokovať priamo s vydieračmi, ktorí vraj disponovali sexuálnou videonahrávkou s jeho účasťou.

Aj keď vyšetrovanie neskôr preukázalo, že Benzema sa nedopustil trestného činu, milosti zo strany kouča „Les Bleus“ Didiera Deschampsa sa nedočkal a dvere do tímu má stále pevne zabuchnuté.

„Kým bude trénerom Deschamps, nemám šancu vrátiť sa do francúzskeho mužstva,“ vyhlásil Benzema pre televíznu stanicu Canal+. Zároveň dodal, že aj keď ho spomenutý kormidelník opomenul pri tvorbe nominácie na minuloročné ME, stále nestráca vieru v súvislosti s MS 2018.

„Dúfam v to, ale je to už viac ako dva roky, takže nebuďme hlúpi,“ dodal 81-násobný reprezentant.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Didier Deschamps #Karim Benzema #francúzski futbalisti