Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: V hlavnej úlohe retro. Pozrite si dresy reprezentácií na MS v Rusku

S podobnými dresmi ako na majstrovstvách sveta v roku 1990 chce nemecká futbalová reprezentácia získať budúci rok v Rusku ďalšie svetové zlato. Pripomínajú modely spred 27 rokov na MS v Taliansku, len pruhy na bielom podklade nie sú farebné, ale šedé a čierne.

06.11.2017 14:49
debata

„Samozrejme si veľmi dobre pamätám dresy z roku 1990 a rozpoznávam paralely, preto si myslím, že sú sľubné pre majstrovstvá sveta,“ povedal obranca Mats Hummels, člen zlatého kádra z minulého šampionátu pred tromi rokmi v Brazílii a jeden z hráčov, ktorí v pondelok predstavili novú kolekciu z dielne Adidasu.

Nemeckí futbalisti nové dresy pokrstia v piatkovom prípravnom zápase vo Wembley proti Anglicku.

Dresy na MS 2018 v pondelok predstavili aj ďalšie reprezentácie. Argentínsky si obliekol Lionel Messi, Španieli pripomenuli modely z MS 1994, domáce Rusko nastúpi v modernej verzii dresov Sovietskeho zväzu z OH 1988.

日本代表 新ホームユニフォームを発表! ・ 公益財団法人 日本サッカー協会(#JFA)はこの度、日本代表の新ホームユニフォームを制作しました。 2018 FIFAワールドカップロシアを来年に控え、世界の頂点を目指した戦いに備えるため一新された今回のホームユニフォームは、日本の伝統色である深い藍色を意味する”勝色”をコンセプトとし、ベースカラーに起用しました。 ・ #勝色 とは、かつて武将たちが戦いに挑む際身にまとった、鎧下と呼ばれる着物に使われる藍染の生地において、最も濃い色とされていました。“勝色”の深く濃い藍を出すためには布を叩きながら染めるため、「叩く=褐(かつ)=勝つ」にかけて、勝利への験担ぎをしていたと伝わっています。 ・ この新ホームユニフォームを着用する最初の試合は、11月10日(金)に行われる国際親善試合 対ブラジル代表戦(@フランス)です。 ・ 【国際親善試合】 SAMURAI BLUEvsブラジル代表 [日本時間]11/10(金) 21:00キックオフ(予定) @フランス/スタッド・ピエール・モーロワ テレビ朝日系列で全国生中継 ・ SAMURAI BLUEvs ベルギー代表 [日本時間]11/15(水) 4:45キックオフ(予定) @ベルギー/ヤン・ブレイデルスタディオン テレビ朝日系列で全国生中継 ・ #jfa #daihyo #夢を力に2018 #勝色 #worldcup

Príspevok, ktorý zdieľa Japan Football Association (@japanfootballassociation),

Nueva piel, hecha por mexicanos para mexicanos. . #SoyMéxico

Príspevok, ktorý zdieľa Selección Nacional de México (@miseleccionmx),

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2018 vo futbale #MS 1990 vo futbale #nemeckí futbalisti