Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vidal potrebuje pomoc. Nevie sa vzdať alkoholu, kritizoval hviezdu extréner Čile

Po zlyhaní futbalistov v Čile v boji o majstrovstvá sveta 2018 zverejnil tamojší denník Las Ultimas Noticias doteraz nepublikovaný rozhovor s bývalým trénerom reprezentácie Jorgem Sampaolim.

14.10.2017 15:32
Arturo Vidal Foto: ,
Futbalista Bayernu Arturo Vidal s manželkou Mariou Teresou na tohtoročnom Oktoberfeste.
debata

Tím víťazov turnaja Copa América 2015 kritizoval za nadmernú konzumáciu alkoholu a nešetril najmä hviezdu Bayernu Mníchov Artura Vidala.

„Vidal potrebuje lekársku pomoc. Holduje alkoholu a nevie kontrolovať svoje pitie. Keď sme leteli z Limy, spýtal sa ma, či si môže otvoriť pivo, ktoré si kúpil na letisku. Odvetil som mu, že nie, v spoločnosti ľudí, ktorí s nami cestovali, to nebolo vhodné. Napriek tomu sa mu niekde podarilo získať fľašku whisky, nakoniec som ju musel skryť ja,“ uviedol aktuálny kouč Argentíny Sampaoli pred dvoma rokmi. V tom čase Vidal prišiel o vodičský preukaz, keď havaroval pod vplyvom alkoholu.

„Aj Gary Medel rád flámuje, ale pitia sa už vzdal. S Eduardom Vargasom je to na reprezentačných zrazoch stále horšie. Mauricio Pinilla myslí len na žúry. Alexis Sánchez chodí spať a vstáva so slúchadlami na ušiach, pri raňajkách sedáva sám, s nikým sa nerozpráva,“ dodal Sampaoli.

Čiľania počas kvalifikácie čelili aj podozreniu, že po jednom z alkoholových záťahov nemohli trénovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Arturo Vidal #Jorge Sampaoli #kvalifikácia MS 2018 vo futbale #čilskí futbalisti