Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Pérez zostáva šéfom Realu Madrid. Chce presvedčiť Ronalda, aby zostal

Staronový prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Pérez ešte nemal možnosť rozprávať sa s najväčšou hviezdou tímu Cristianom Ronaldom o jeho údajnom odchode pre problémy s daňovými úradmi.

20.06.2017 08:50
Florentino Pérez Foto: ,
Florentino Pérez.
debata

„Celá záležitosť je veľmi zvláštna, pretože Cristiano Ronaldo je skvelý futbalista aj človek. Preto sa s ním chcem pozhovárať osobne, keď sa vráti k tímu, aby som zistil, ako sa veci majú,“ povedal Pérez pre rozhlasovú stanicu Onda Cero len pár hodín po úspechu vo voľbách, v ktorých nemal protikandidáta. V pozícii prezidenta ho čaká piate štvorročné obdobie.

Viaceré portugalské médiá v piatok referovali, že ofenzívny klenot „bieleho baletu“ má ambíciu opustiť Španielsko po tom, ako ho obvinili z daňových únikov. Španielske štátne zastupiteľstvo minulý týždeň oznámilo, že podozrieva Cristiana Ronalda zo skrátenia daní vo výške 14,7 milióna eur. Hráč poprel oprávnenosť takýchto tvrdení a Real v stanovisku vyhlásil, že verí v jeho nevinu. Sudca teraz rozhodne, či sa záležitosť dostane pred senát.

„S Cristianom Ronaldom som sa ešte nespojil. O jeho údajnom postoji som sa dozvedel iba z médií. Čakám, že im on sám povie, čo sa stalo. Viem iba toľko, že cíti krivdu zo strany médií. Pokiaľ siahajú moje vedomosti, Cristiano si vždy plnil svoje finančné povinnosti. Myslím si, že ide iba o nedorozumenie ktoré sa rýchlo vysvetlí,“ dodal Pérez.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Florentino Perez