Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Müller kritizoval zápasy s trpaslíkmi. Zo San Marína prišla vtipná reakcia

Keď nemecký futbalový reprezentant Thomas Müller po piatkovom triumfe v San Maríne (8:0) verejne skritizoval význam zápasov proti tzv. trpaslíkom, bolo nad slnko jasné, že tým rozprúdi búrlivú debatu.

16.11.2016 13:21
Thomas Müller, Matteo Vitaioli Foto: ,
Nemecký reprezentant Thomas Müller (vľavo) a kapitán San Marína Matteo Vitaioli.
debata

„Aký má zmysel hrať stretnutia, v ktorých je takáto priepasť medzi jednotlivými mužstvami,“ vyhlásil 27-ročný hráč Bayernu Mníchov. Odpoveď na seba nenechala dlho čakať, PR manažér sanmarínskeho tímu Alan Gasperoni to navyše zvládol pomerne vtipne.

„Vážený Thomas, máte pravdu. Zápasy, ako ten piatkový, neznamenajú nič – pre vás. Na druhej strane, nemusíte prísť do San Marína a robiť niečo, čo pre vás nemá žiaden význam. Môžete stráviť víkend so svojou ženou, ležať na pohovke v luxusnej vile alebo sa ukázať na večierku jedného z vašich sponzorov, aby ste zarobili ďalších niekoľko stotisíc eur,“ uviedol Gasperoni.

Neskôr naňho Müller zareagoval prostredníctvom twitteru. „Po kritike mojej osoby odporúčam každému, kto sledoval tento rozhovor, aby si ho pozrel ešte raz. Môj výrok súvisel s otázkou ohľadne rizika zranenia v takýchto zápasoch. Moje slová boli čiastočne vytrhnuté z kontextu, v odpovedi na otázku som súperovi prejavil úctu a chcel som iba poukázať na rozdiel v prístupe oboch mužstiev,“ skonštatoval Thomas Müller.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemecká futbalová reprezentácia #Thomas Müller