Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sparta chce naďalej trénera Žiliny Guľu. Cúvne majiteľ šošonov?

Český futbalový klub Sparta Praha stále má záujem o slovenského trénera v službách MŠK Žilina Adriána Guľu. S odvolaním sa na nekonkretizovaný zdroj o tom referuje web iSport.Blesk.cz.

05.11.2016 12:38
Adrián Guľa Foto: ,
Adrián Guľa.
debata (1)

Zároveň pripomína, že variantom číslo jeden pre Spartu je kouč konkurenčného Slovana Liberec Jindřich Trpišovský. „Rudých“ dočasne vedie David Holoubek, ktorého pôsobenie sa však údajne skončí najneskôr počas zimnej prestávky.

Štyridsaťjedenročný Guľa, ktorý počas vlastnej kariéry hral v ČR za Opavu, Jablonec a Žižkov, zostáva v hľadáčiku klubu z Letnej napriek septembrovému ráznemu odmietnutiu takejto možnosti majiteľom MŠK Žilina Jozefom Antošíkom krátko po odvolaní kormidelníka sparťanov Zdeňka Ščasného. Vtedy mal pod Dubňom zmluvu do roka 2018, teraz je to dokonca do roka 2020. Podľa informácií denníka Sport však nový športový riaditeľ Pražanov Tomáš Požár zostal s Guľom v kontakte.

„Sparta úplne logicky znova otvára kapitolu s názvom Guľa. Vyplatí sa jej to minimálne pre lepšiu rokovaciu pozíciu voči Libercu. Navyše, nikde nie je povedané, že by sa na Guľovom uvoľnení nemohol sparťanský boss Daniel Křetínský napokon predsa len dohodnúť so svojím žilinským náprotivkom Jozefom Antošíkom. Obaja sa dobre poznajú zo sveta veľkého biznisu a keď budú obe strany naozaj chcieť, na vhodnej kompenzácii sa dohodnú,“ píše Sport.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Adrián Guľa #AC Sparta Praha