Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koník po vranovských penaltách: Vyzeralo to ako hodový zápas

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava s odretými ušami prenikli do 3. kola slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2016/2017.

10.08.2016 14:07
Vladimír Koník Foto: ,
Tréner Slovana Bratislava Vladimír Koník.
debata (1)

V utorkovom zápase 2. kola hranom na jeden duel remizovali 0:0 na pôde treťoligového MFK Vranov nad Topľou, v následnom rozstrele zo značky pokutového kopu uspeli „belasí“ tesne 3:2. Slovan v uplynulom ročníku postúpil až do finále, v ktorom nestačil na AS Trenčín.

Tréner Slovana Vladimír Koník, ktorý prevzal mužstvo po odvolaní cyperského kormidelníka Nikodimosa Papavasilioua, pochopiteľne, po dueli vôbec nebol spokojný s výkonom favorita. „Upozorňovali sme hráčov na prístup k zápasu a aj tak nebol taký, aký sme požadovali. Vyzeralo to, akoby za nás hrali starí páni hodový zápas. Niektorí hráči si nezaslúžia obliekať dres Slovana. Musel by som tu stáť do Štedrého večera, ak by som mal povedať, čo všetko som hráčom vyčítal. Takto sa nemôže hazardovať so značkou Slovana,“ uviedol Koník, citoval ho oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Pre web „belasých“ doplnil: „Postup je len minimálne plus na tomto výjazde na východ Slovenska, lebo z hľadiska individuálnych výkonov nie je veľmi čo hodnotiť. Samozrejme, nie všetci hráči podali zlý výkon. Žiaľ, v tomto tíme sú niektorí futbalisti, ktorí nemajú výkonnosť, aby hrali za Slovan Bratislava a nechápu, čo znamená hrať za tento klub. Nemôžeme hrať proti súperovi z nižšej ligy na princípe plážového futbalu či hodového zápasu, ako to, žiaľ, dnes bolo. Príležitosť dostali odchovanci Juraj Kotula a Adam Laczkó, tí boli pre mňa svetlými zjavmi a bolo vidieť, že zápas emočne prežívajú a chcú sa pobiť za farby tohto klubu. Pochvala patrí aj Martinovi Krnáčovi za zákroky pri penaltách. Opäť však pripomínam, že je to taká smutná pochvala, keďže zápas do tohto štádia vôbec nemal dospieť.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vranov nad Topľou #Slovnaft Cup 2016/2017