Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Weiss už nie je trénerom Kajratu Almaty

Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss už nie je koučom hráčov kazašského klubu FK Kajrat Almaty.

30.11.2015 14:26 , aktualizované: 15:40
Vladimír Weiss Foto:
Vladimír Weiss.
debata

Úradujúci držiteľ národného pohára o tom v pondelok informoval na svojom webe. Spolupráca sa začala v novembri 2012. V štábe boli aj asistent Boris Kitka a kondičný tréner Roman Švantner.

„Počas troch sezón v našom klube získal Vladimír Weiss tri ligové medaily a dva domáce poháre. Okrem toho sme si prvý raz v histórii zahrali play-off kvalifikačnej fázy Európskej ligy. Pod vedením Vladimíra Weissa sme urobili veľký krok vpred a kvalitatívne sme sa posunuli na novú úroveň. Ďakujeme za obrovské penzum práce a želáme úspechy v ďalšej kariére,“ uvádza sa v komuniké Kajratu.

„Jednu túžbu sme zrealizovali: naplnili sme tribúny, Kajrat má najlepších fanúšikov v krajine, citeľne podporujú tím. Ďalší cieľ sa nám však nepodarilo dosiahnuť: nezískali sme ligový titul a ja za to beriem zodpovednosť na seba. Niekedy nám chýbal posledný krôčik, inokedy schopnosti. Je veľa dôvodov, pre ktoré sme sa nestali majstrami. Myslím si však, že sme spolu s kolegami z realizačného tímu odovzdali všetko, čo sme mohli. Máme veľmi radi tento klub a rešpektujeme ho. Mužstvo predvádzalo dobrý futbal pre priaznivcov a potechu. Ďakujem všetkým za ťažké, ale krásne sezóny. Kajrat je na správnej ceste, nikdy predtým som nepracoval v takom veľkom klube. Som presvedčený, že Kajrat sa už v nasledujúcej sezóne stane šampiónom,“ rozlúčil sa s fanúšikmi na klubovom webe Vladimír Weiss.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #Kajrat Almaty